Maak uw bedrijf bekend met een website van AgeTea Webdesign
 
logo 3

Domeinregistratie: de naam voor uw website.

Stap 1: Domeinregistratie.

Het belangrijkste om mee te beginnen is natuurlijk het registreren van de domeinnaam (de www.uwbedrijfsnaam.nl). Hier zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden in maar het is toch het beste om de bedrijfsnaam aan te houden, eventueel in een verkorte versie. Als u nog geen bedrijfsnaam heeft is het misschien de moeite er een te bedenken, al is het maar voor de herkenbaarheid.

Het registreren van de domeinnaam is ook gekoppeld aan de extensie (de www.uwbedrijfsnaam.nl). Ook daarin is genoeg te kiezen maar ons advies is om daar niet al te ingewikkeld over te doen en gewoon bij ".nl" te blijven. Als u internationaal zaken doet is het iets professioneler om ".com" te kiezen.

De websites die wij maken zijn allemaal ondergebracht bij Sohosted. Dit vanwege prijs, beschikbaarheid en service. Als u onderstaande link aanklikt heeft u een overzicht van de aangeboden extensie's met daarbij de prijs van deze registratie per jaar. U kunt daar ook testen of de, door u gekozen, domeinnaam nog beschikbaar is.

Sohosted

Deze registratie is een jaar lang geldig. Bij het afsluiten van het contract met Sohosted wordt een overeenkomst met stilzwijgende verlenging aangegaan. Dit houdt in dat als u uw abonnement blijft betalen, de domeinnaam geregistreerd blijft en niemand ter wereld daar gebruik van kan maken. Als u de overeenkomst opzegt, wordt de domeinnaam weer vrijgegeven.

  terug verder  

AgeTea is onderdeel van AVA Office Support, de zakelijke dienstverlener voor uw bedrijf.
©AgeTea 2009.