Maak uw bedrijf bekend met een website van AgeTea Webdesign
 
logo 3

Informatie

AgeTea is, als onderdeel van AVA Office Support, een aanvulling op de diensten die geboden worden aan ondernemers die opereren binnen het MKB. Doel hiervan is om de kleinere ondernemingen een aantal taken uit handen te kunnen nemen zodat zij zich weer volledig kunnen richten op dat waar ze goed in zijn; ondernemen.

Juist omdat steeds meer mensen informatie inwinnen via Internet is het bijna noodzakelijk om een eigen website te hebben. Een website bouwen hoeft op zich niet moeilijk te zijn maar het kost tijd en juist daar ontbreekt het een zelfstandig ondernemer eigenlijk altijd aan. AgeTea kan daarbij helpen door eenvoudige websites te bouwen in de stijl van de onderneming en met een opbouw die voor iedereen logisch is.
De opbouw van deze sites zorgt er ook voor dat de tijd die er nodig is voor de ontwikkeling beperkt blijft. Hierdoor kunnen de kosten ook op een aanvaardbaar niveau gehouden worden.

Ook als het wat ingewikkelder moet kan AgeTea daarin helpen. Vooral als het gaat om zaken waar we nog geen ervaring in hebben willen we die uitdaging wel aangaan. Webdesign blijft tenslotte een tak van sport waarbij de ontwikkelingen razendsnel gaan en als wij iets kunnen leren door het tegelijk voor u uit te voeren, is er een gezamelijk voordeel. Uiteraard nemen wij dan een deel van de extra kosten voor onze rekening.

Als u eenmaal besloten heeft uw website door ons te laten bouwen, zult u aan het einde van dit proces gefactureerd worden voor de afgesproken prijs plus de kosten voor het eventuele meerwerk wat niet in de oorspronkelijke ontwerpplannen opgenomen is. Dat meerwerk zal dan wel altijd af moeten wijken van de oorspronkelijke afspraken over het ontwerp. De factuur en de afrekening lopen beide via AVA Office Support.

Mocht u meer informatie willen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Eventueel kunnen we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden eens doornemen en zelfs ter plaatse een voorbeeld voor u maken, zodat u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen.

AgeTea is onderdeel van AVA Office Support, de zakelijke dienstverlener voor uw bedrijf.
©AgeTea 2009.