Maak uw bedrijf bekend met een website van AgeTea Webdesign
 
logo 3

De Layout: hoe komt het eruit te zien?

Stap 3: De Lay-out. Hoe komt het eruit te zien?

Het belangrijkste gedeelte van uw website; de lay-out. AgeTea maakt voor u als eerste een voorbeeld van een webpagina. Daarin worden de zaken verwerkt die u zelf aangedragen heeft met daarbij een kleurkeuze en indeling. Dat voorbeeld bespreken we uitvoerig met u om tot een uiteindelijk ontwerp te komen waar u helemaal tevreden over bent.

Als de kleur en de indeling zijn bepaald, gaan we samen met u bepalen wat er allemaal op de website moet komen te staan. Welke informatie wilt u uw klanten overbrengen? Hoe moet het menu eruit komen te zien? Wilt u bewegende teksten of afbeeldingen en waar wilt u de foto's? Allemaal vragen waar we gezamelijk een antwoord op gaan vinden.

Het laatste maar zeker niet het onbelangrijkst is de tekst. Wilt u een zakelijke tekst of mag het wat losser zijn? Welk lettertype vindt u mooi? Heeft u een eigen tekst of wilt u dat aan ons overlaten? Ook hier weer voldoende vragen om tot het uiteindelijke doel te komen: de perfecte website voor uw bedrijf.

AgeTea stelt zich tot doel u zo veel mogelijk zelf te laten bepalen wat de inhoud gaat worden en hoe die eruit moet komen te zien. Als u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachte heeft dan nemen we die kleur. We willen daarin hooguit adviseren. Ons doel is een website waar u volledig achter kunt staan, niet meer maar zeker niet minder.

  terug verder  

AgeTea is onderdeel van AVA Office Support, de zakelijke dienstverlener voor uw bedrijf.
©AgeTea 2009.