Maak uw bedrijf bekend met een website van AgeTea Webdesign
 
logo 3

Publicatie: uw website wereldwijd beschikbaar.

Stap 4: Publiceren van de website.

Nadat de ruimte op de webserver is gereserveerd en het ontwerp voor de website is door u goedgekeurd, is het tijd voor de publicatie. De website wordt met een speciaal programma naar de webserver van Sohosted gekopieerd en bent u vanaf dat moment door uw klanten te vinden op het Internet. Voor een schematisch voorbeeld hiervan klikt u op de aardbol.

aarde

In het begin zullen de zgn. zoekmachines zoals Google, Lycos of Ask u nog niet kunnen vinden. Dat duurt enige tijd maar kan versneld worden door de website daar aan te melden. Die aanmeldingen verzorgen wij ook, net als de aanmelding bij lokale zoekmachines als bijvoorbeeld Ilocal.

Vanaf het moment van publicatie is het alleen nog een kwestie van het bijhouden van de website. Actualiteit is erg belangrijk, dus alle nieuwe ontwikkelingen, foto's, projecten en producten moeten zo snel mogelijk op de website staan. AgeTea kan dit ook voor u verzorgen maar als u zelf een beetje handig bent met de computer, kunt u dat ook zelf doen. Uiteraard zullen wij u daar bij begeleiden en zijn we altijd bereikbaar voor ondersteuning.

  terug    

AgeTea is onderdeel van AVA Office Support, de zakelijke dienstverlener voor uw bedrijf.
©AgeTea 2009.